Sign In

Sign In

1. Created 15 September 2025

CSHOT

Siec tworzona z pasja, prężnie rozwijajacą się. Posiadamy serwery CS 1.6. Każdy znajdzie u nas coś dla siebie. Profesjonalne podejście administracji jak i adminów tworzy wspaniałą atmosferę na sieci. Jeśli masz

1. Created 15 September 2025

CSHOT

Siec tworzona z pasja, prężnie rozwijajacą się. Posiadamy serwery CS GO. Każdy znajdzie u nas coś dla siebie. Profesjonalne podejście administracji jak i adminów tworzy wspaniałą atmosferę na sieci. Jeśli masz c

Partners

Awatar autora

Brak tytułu

Created Today  in PLUGINY  by Poster
[en]
WELCOME = 32-bit video mode is required on this server.
WELCOME_ANS1 = I use 32-bit mode and I want to take a test
WELCOME_ANS2 = I use 16-bit mode and I leave this server
WELCOME_ANS4 = I don't know about video modes - tell me more
WELCOME_ANS5 = I know the test - quick version please
CHOOSE_PICTURE = Choose a picture that differs from the rest:
DETAILS = <span style='line-height:25px'>Below you see 8 pictures.<br/>In 32-bit mode one off them has a dark stripe.<br/>Click (OK) or press ENTER and choose it from the menu.</span>
STAGE = Stage
SHOW_AGAIN = Show pictures again
TEST_OK = Correct. Have fun.
TEST_BAD = Wrong. %d tries left.
TEST_BAD_1_TRY_LEFT = Wrong. One try left.
MORE_INFO = <span style='line-height:23px'>In game options you can choose a video color mode.<br/>There are 2 options: 16-bit or 32-bit.<br/><br/>16-bit is illegal in all leagues because it allows you<br/>to see through any number of smoke grenades.<br/><br/>How to set 32-bit?<br/>Options -> Video -> Color Quality: Highest (32-bit)</span>

[pl]
WELCOME = Aby grac na tym serwerze musisz miec ustawione 32-bity (Video).
WELCOME_ANS1 = Mam 32-bity i chce przejsc test
WELCOME_ANS2 = Mam 16-bitow i opuszczam serwer
WELCOME_ANS4 = Nie wiem ile mam bitow - powiedz mi wiecej na ten temat
WELCOME_ANS5 = Znam test - poprosze skrocona wersje
CHOOSE_PICTURE = Wybierz obrazek, ktory sie wyroznia:
DETAILS = <span style='line-height:25px'>Ponizej widzisz 8 obrazkow.<br/>Jesli masz 32-bity to na jednym z nich widac ciemny pasek.<br/>Kliknij (OK) lub ENTER i wybierz go w menu.</span>
STAGE = Etap
SHOW_AGAIN = Pokaz obrazki jeszcze raz
TEST_OK = Test wykonany poprawnie. Milej gry.
TEST_BAD = Bledny wybor. Pozostaly ci jeszcze %d proby.
TEST_BAD_1_TRY_LEFT = Bledny wybor. Pozostala ci jeszcze jedna proba.
MORE_INFO = <span style='line-height:23px'>W ustawieniach gry mozesz wybrac tzw. tryb graficzny.<br/>Do wyboru sa 2 opcje: 16-bit oraz 32-bit.<br/><br/>Ustawienie 16-bit jest zabronione we wszystkich ligach,<br/>bo umozliwia patrzenie przez dowolna liczbe smoke'ow.<br/><br/>Jak zmienic na 32-bity?<br/>Options -> Video -> Color Quality: Highest (32-bit)</span>

Załączniki:
32bit_test.sma
32bit_test.txt